Mobile pallereoler til Danpo i Give

22. juni 2020

Bedre plads, bedre udnyttelse af pladsen og nemmere håndtering. De tre ønsker står på øverst på ønskelisten for lageret i mange virksomheder, og det gjorde det også for Danpo i Give.

Den største udfordring var at udnytte pladsen optimalt i de eksisterende gennemløbsreoler, når hele batches skal holdes adskilt i hver sin bane. Det gav ledige pallepladser, som ikke kunne udnyttes. 

Lageret hos Danpo består af hele paller med krydderier, der skal plukkes til produktionen af færdigretter. Pallerne indlagres efter FIFO princippet og WMS-systemet holder styr på placeringen af den enkelte palle og hvert enkelt batch.

Den største gevinst i det nye anlæg med mobile pallereoler er, at hver enkelt palleplads er direkte til gængelig, og det giver optimal udnyttelse af pallepladserne uden at gå på kompromis med FIFO princippet. Samlet set er der nu lidt færre pallepladser, men til gengæld kan alle pladserne udnyttes 100 %. 

>> Mobile pallereoler udnytter op til 75 % af pladsen på lageret - se mulighederne her >>

Opgaven:

Levering og montering af mobile pallereoler til 1000x1200 mm paller uden udhæng.
I alt 876 pallepladser i tre lag.

Mobile pallereoler Hans Schourup Mobile pallereoler Hans Schourup

 

Om Danpo

Danpo er en del af Koncernen Scandi Standard, som er Skandinaviens største forarbejdningsvirksomhed inden for kylling.
Koncernen producerer, sælger og markedsfører kølede, frosne og forædlede kyllinger via de stærke varemærker Danpo, Kronfågel,
Den Stolte Hane, Vestfold Fugl, Ivars og Your Chicken.

 

Mobile pallereoler Hans Schourup

Lad os starte en dialog:

Jylland/Fyn
René Herløv
Mobil: 2131 6144
RH

 

Sjælland
Christian Haldager

Mobil: 3059 3323
CH