Modulopbygget rum uden støj og støv

29. marts 2017

Oticon fik skabt et arbejdsmiljø med støv og støjdæmpning, der passer præcist til de stillede krav.

Danske Oticon A/S producerer høreapparater og hørehjælpemidler samt rådgiver, leverer og installerer større lydsystemer og AV-udstyr i fx kirker, teatre og museer. De er blandt de tre største leverandører i verden og som del af koncernen William Demant Holding er de noteret på NASDAQ OMX København. Virksomheden blev stiftet i 1904 af Hans Demant, i Odense.

Oticon producerer og udvikler høreapparater til voksne, samt specialhøreapparater til børn. Produkterne bruges i over 100 lande verden over, og totalt har koncernen mere end 3500 ansatte. Deres banebrydende teknik har vundet adskillige priser og udviklingen står aldrig stille.

I Smørum arbejdes der intensivt på morgendagens høreapparater. Inde i bygningen summer der af maskiner og værktøj, her udvikles der bl.a. forme, som senere bruges til produktionen af komponenter til høreapparater.

Hans Schourup A/S fik til opgave at skabe en støj og støvinddækning omkring slibemaskiner. 
Med præfabrikerede elementer, fik Oticon en løsning og skabt et arbejdsmiljø, der passer præcist til de krav, der var til støv- og støjisolering.
Den valgte løsning der har store åbne vinduespartier og en enkelt døråbning, er monteret og tilpasset lokalet af lokale håndværkere.

Vi ser frem til kommende opgaver af lignende karakter, også hos Oticon A/S.Oticon Logo

Se flere mulighederne med modulopbyggde systemer

 Oticon Stojdaempning 1

 

Lad os starte en dialog:

Jylland/Fyn
René Herløv
Mobil: 2131 6144
RH

 

Sjælland
Christian Haldager

Mobil: 3059 3323
CH