Overblik på lageret hos Vigga - udvikler af nyt børnetøjskoncept

18. maj 2015

Vi er altid begejstrede for at deltage i nye projekter og specielt også opstarten af nye virksomheder. Dette er også tilfældet med firmaet Vigga.us – det nye koncept inden for bæredygtig børnetøj.

Firmaet tilbyder børnemode med et nyt børnetøjskoncept, som småbørnsforældre kan abonnere på.

Lagerreoler Vigga Us

Forældre med børn i alderen nul til to år få nu muligheden for at være en del af et ”delesystem”. For et mindre beløb om måneden får man 15-20 stykker tøj stillet til rådighed, som barnet kan bruge indtil tøjet bliver for småt.  I stedet for at smide tøjet væk, når det er blevet for småt, sender man det tilbage til Vigga, så et andet barn kan bruge det. Samtidig får man en ny pakke med tøj i den størrelse, som ens barn er vokset til.

"Grundstenen i VIGGA er den cirkulære idé. Hvis en sparkedragt kun bliver brugt syv gange, inden den bliver for lille og ender på loftet, er det næsten ligegyldigt, hvor bæredygtigt den er produceret. Derfor har vi skabt en abonnementsordning med børnetøj i en uhørt høj kvalitet, så flere børn kan få glæde af tøjet efter jer. Vi tror nemlig på, at cirkulær økonomi, hvor produkter produceres med henblik på at gå i cirkulation, kan være med til at hjælpe vores allesammens klode."

”I stedet for at bruge penge og tid på at købe tøj, der alligevel kun bliver brugt få gange, tilbyder vi nu et designerprodukt, der koster det samme som børnetøj i supermarkedet” siger Vigga Svensson

Til opbevaring af varer, benyttes der transparente plastkasser i de galvaniserede reoler, det giver et godt overblik over de mange størrelser og farver.

Lad os starte en dialog:

Jylland/Fyn
René Herløv
Mobil: 2131 6144
RH

 

Sjælland
Christian Haldager

Mobil: 3059 3323
CH