Stålskabe til kostumer - Østre Gasværk Teater

25. april 2016

"Vi har det nogenlunde her…"

På Østre Gasværk har man det nogenlunde, hvis ikke godt!

Østerbros gamle gasværk har siden 1979 dannet smuk og rå ramme om store teaterforestillinger og intime foyerarrangementer. Musikteater spiller en særlig rolle på Østre Gasværk Teater, som også byder på familieforestillinger, moderne drama og eksperimenterende teater.

Østre Gasværk Teater er desuden et attraktivt, alternativt venue for koncerter, konferencer, prisshows og meget andet.

Med drama og teater følger kostumer og med store mængder kostumer følger der et behov for opbevaring. Når dette behov tilmed er specielt, det vil sige, ikke bare at vælge fra et katalog, så er det en lidt mere end kompliceret opgave at løse, selv for en erfaring virksomhed som Hans Schourup. Men, som man siger, for den der bærer viljen, er intet umuligt.
I samarbejde med Frank Beck, der er produktionsleder ved Østre Gasværk, er et specielt kostumeskab blevet udviklet.

Der er lavet 40 helt nye skabe, alle er vægmonterede i den kældergang, der forbinder kontorbygningen med selve Østre Gasværk. Med en højde på 174 cm er de specielt designet til netop kostumerne, og flere andre detaljer er lavet i samarbejde med kunden, bl.a. skjulte hængsler og effektive låse.

Hans Schourup er glade for at igen kunne bidrage til vores danske kultur, hvor vi på både museumsindretning og løsninger til teatre og kulturinstitutioner i dag står rigtigt stærk med både løsninger og referencer.

Download brochuren:
"Basic - Function - Design til omklædningsrummet"

Materialeskabe fra Hans Schourup A/S

Materialeskabe - Hans Schourup A/S

Materialeskabe  Kraftig lås til materialeskab

Salg & support:

Martin Lauridsen
Tlf. 8747 6247
ML