Lagerindretning og miljøvenlige plastkasser

13. juni 2016

MHI Vestas Offshore Wind tænker grønt og bruger lagerkasser af overskudsplast

Med modelbetegnelsen V164 leverer det dansk-japanske selskab MHI Vestas Offshore Wind verdens hidtil største vindmølle, der kan producere imponerende 8 megawatt.

Vindmøllen, der kan ses ud for Måde ved Esbjerg, og som også er testet ud for Østerild, rager 220 meter op over havets overflade på sit højeste punkt, og kan forsyne 9.000 husstande med elektricitet. Verdens største vindmølle er valgt af DONG Energy, og MHI Vestas Offshore Wind skal således bygge en vindmøllepark i Burbo Bank Extension, Storbritannien.

 

Co2

En stor glæde over en lille plastkasse.
For MHI Vestas Offshore Wind, der arbejder med grøn energi, er det et stort plus, at plastkasserne, som er leveret af Hans Schourup A/S til lageret er lavet på den mindst miljøbelastende måde man kan, nemlig ved at genanvende overskudsplast. Det betyder meget for en virksomheds Carbon Footprint, som Jesper Iversen er meget enig i. Kvaliteten ligger i detaljen, og selv små tiltag giver sig positivt udslag.

 

Hvad er CO2 fodaftryk / Carbon Footprint?
Carbon Footprint er betegnelsen for den mængde af udledt CO2 vi hver især er ansvarlige for, gennem vores daglige energiforbrug og fodaftrykket bruges som et billede på den påvirkning den enkeltes forbrug har på jorden.

www.carbonfootprint.com kan man beregne sin personlige CO2-udledning i tons. CO2-kalkulatoren medtager faktorer som husstand, flyrejser, bil, offentlig transport og madvaner. 

Hvad betyder det for dig og mig
I det daglige brug vil vi aldrig tænke over, om en almindelig plastikkasse kommer herfra eller derfra. Men det betyder meget, når alt bliver lagt sammen. Hvordan vi kører i vores bil, om vi har isoleret vores huse godt nok, og vi i det hele taget fremhersker en adfærd, der understøtter en miljøbevidsthed. Vi skal være ærlige over for hinanden, og Hans Schourup A/S er ikke blevet frelst natten over. For os har vi set en mulighed for at kunne opnår en afgørende forskel i forhold til andre varer af samme karakter på markedet, og indbygge en fordel i produktet, som hverken kan ses eller smages. Men det er netop denne forskel, der på globalt niveau vil have en effekt. Hvert lille bidrag i den rigtige retning.

Og præcist denne reaktion hos MHI Vestas Offshore Wind er glædelig, nemlig at det både går i spænd med virksomhedens profil, og at det føles rart at gøre en forskel uden egentligt at yde ekstra. De fleste kunder kigger først på prisen. Og allerede der har HS plastkasser den store fordel af at være billigst, dernæst er de lavet af overskudsplast.

Se mere om: Produktion med overskudsplast giver 90% Co2 besparelse

 

 Vestas Offshore Lager

    

Pallereoler Vestas Offshore

Pallereoler på lageret -Vestas Offshore

 

Lad os starte en dialog:

Jylland/Fyn
René Herløv
Mobil: 2131 6144
RH

 

Sjælland
Christian Haldager

Mobil: 3059 3323
CH