Haahr & Co udvider med 600 pallepladser

29. april 2022

Grossisten har udvidet lageret i endnu en tilbygning indenfor få år, for en ændring i indkøbsstrategien og forsinkede julevarer har givet behov for ekstra lagerplads.

Som grossist kan man ikke sælge julenisser i hverken december eller januar, og derfor er lageret i april måned allerede fyldt godt op med efterårs- og julevarer. Samtidig har ejer og direktør Jacob Poulsen implementeret en ny indkøbsstrategi, hvor han køber isenkram hjem som private label. Det giver større indkøbsvolumen og behov for flere pallepladser pr. varenummer, og derfor blev den næsten nybyggede lagerhal hurtigt for lille.

Organiseringen af lageret er enkel: Pallereolerne er inddelt i sektioner, og hver sektion har et unikt lokationsnummer. Her plukkes primært få styk af hvert varenummer og en gang i mellem bliver der plukket hele paller til en ordre.

Kunderne er detailbutikker og leverandører til hotel- og restaurationsbranchen. Omsætningshastigheden på lageret er konstant, og Jacob Poulsen havde ikke behov for at genoverveje indretningen af lageret.

Han kontaktede flere leverandører, men valgte at fortsætte med pallereolerne fra Hans Schourup, som han også har indrettet den første af de to nye lagerhaller med.

”Jeg besluttede at købe pallereolerne hos Hans Schourup af flere årsager: Jeg fik en seriøs og professionel håndtering både i tilbudsfasen med tekniske indretningstegninger og montagen foregik hurtig og gnidningsløst. Jeg følte mig tryg.”
Jacob Poulsen, ejer og direktør i Haahr & Co.

Opgaven:
Levering og montering af pallereoler med tilbehør til opbevaring af 600 paller.

 

Om Haahr & Co

Haahr & Co. er engrosleverandør af isenkramartikler til danske detailbutikker, hoteller og restauranter. Virksomheden er etableret i 1950 og for 20 år siden købte Jacob Poulsen virksomheden. I dag består varesortimentet af 3500 varenumre, som både omfatter et fast sortiment og sæsonvarer.

 

pallereoler hans schourup haahr pallereoler hans schourup haahr pallereoler hans schourup haahr pallereoler hans schourup haahr

Lad os starte en dialog:

Jylland/Fyn
René Herløv
Mobil: 2131 6144
RH

 

Sjælland
Christian Haldager

Mobil: 3059 3323
CH