Pulterrum og cykelstativer til SHIP på Aarhus Ø

11. marts 2021

Et nyt eksklusivt bolig- og erhvervsprojekt har valgt at indrette kælder og udendørsarealer med pulterrum og cykelstativer fra Hans Schourup

SHIP ligger med udsigt til både skoven, bugten og livet på lystbådehavnen på spidsen af Aarhus Ø, og alligevel ligger det midt i byen med Trøjborg lige ovre på den anden side af lystbådehavnen.

Som underleverandør til hovedentreprenør JPF, har vi i løbet af oktober til december 2020 leveret og monteret moderne og lyse pulterrum i kælderen. Pulterrummene er opbygget af åbne netvægge i stål, som bidrager til den gode ventilation i hele kælderen og i hvert enkelt rum.

Underentreprisen omfatter også cykelstativer i parkeringskælderen og udenfor i terræn. I kælderen er der skabt plads til mange cykler ved at kombinere cykelstativer i 2 etager med cykelstativer i 1 niveau. I enkelte områder er der indrettet aflåst cykelparkering, som er afgrænset med åbne netvægge i stål.

>> Se vores cases: Projektløsninger med cykelstativer og pulterrum >>

Bygherre: Ejendomsselskabet Olav de Linde

Opgaven:

 

cykelstativ 1 etage hans schourup cykelstativ 2 etager aflåst cykelparkering Cykelstativ 2 etager

Cykelstativerne er modulopbyggede. Det betyder, at eventuelt beskadigede dele kan afmonteres og udskiftes med ny del. Pulterrum og den aflåste cykelparkering er også bygget op af moduler, som hvert især kan udskiftes, hvis det bliver nødvendigt. Det holder omkostningerne til vedligeholdelse nede, fordi der eksempelvis ikke skal købes et helt nyt cykelstativ, hvis det kun er bøjlen, der er blevet beskadiget.  

 

cykelstativer cykelparkering rambuksikring Cykelstativ pulterrum aflåst cykelparkering cykelstativer cykelparkering til projekt