Gør din virksomhedsprofil grøn med plastkasser

10. oktober 2019

Når du tænker på plastkasser til lageret, tænker du sikkert først og fremmest på en praktisk foranstaltning, der holder styr på småting. Men plastkasserne er også genvejen, der hjælper dig med at bidrage til at opfylde FNs verdensmål, nedsætter dit Carbon Footprint og samtidig opnår du endda en økonomisk gevinst.

Plastkasser gør din virksomhedsprofil grøn

Plastkasser til lageret sparer miljøet for 90 % CO2

Når plastkasser fremstilles af rent overskudsplast, direkte fra produktionslinjerne (PIR), sparer det miljøet for 90 % af den CO2, der bruges på at fremstille plastkasser af ny jomfruplast, for det er ressourcekrævende at fremstille ny plast sammenlignet med at genbruge plast. FNs verdensmål nr. 12 går ud på at sikre bæredygtigt forbrug og produktionsformer, og her kan plastkasser fremstillet af ren PP overskudsplast være en måde at bidrage på.

HS plastkasserne er fremstillet af ren PP overskudsplast (PIR) – det vil sige, at der ikke er blandet andre plasttyper eller plantemateriale i.

Det har især én fordel:
Når plastkassen er slidt op, kan den smeltes om og genbruges i nye plastprodukter. Genbrugsværdien forringes, når plastkasser fremstilles af blandede plasttyper eller af plast blandet med plantemateriale. Derfor er HS plastkasserne fremstillet af ren PP overskudsplast direkte fra produktionslinjerne (PIR).

Læs artiklen: HS plastkasser bidrager til et bedre miljø

Få byttet din HS plastkasse, hvis den går i stykker

HS plastkasserne er robuste og stabile lagerkasser, der er konstrueret til at klare mosten på lageret eller under transporten.

Plastkasserne tåler temperaturer fra -20 til +60 grader. Derfor får du 5 års garanti på alle HS plastkasser, og hvis en kasse alligevel går i stykker, bytter vi den uden beregning til en ny.

Find de mest solgte plastkasser hos Hans Schourup

Lager-/plukkekasser, transportkasser med låg, EUR kasser med og uden låg, EUR kasser med plukkeåbning. Alle kasserne kan stables, og EUR kasserne kan også stables på tværs af størrelser. Plastkasserne fås i alle størrelser fra de små på 0,76 liter til de store på 85 liter, og den glatte inderside gør det let at holde dem rene.

Lad os starte en dialog:

Jylland/Fyn
René Herløv
Mobil: 2131 6144
RH

 

Sjælland
Christian Haldager

Mobil: 3059 3323
CH