Pulterrum til Lundbyescentret

24. september 2014

Hans Schourup A/S har i samarbejde med Entreprenør Einar Kornerup A/S, indrettet pulterrum i kælderen på Plejehjemmet Lundbyescentret i Aalborg

Pulterrummene er kun en lille del af et stort og gennemgribende projekt med ombygning og renovering af det gamle plejehjem.

Einar Kornerup Jylland A/S vandt i samarbejde med SAHL Arkitekter A/S og Ingeniørfirmaet Stokvad Kerstens A/S en totalentreprisekonkurrence.

Projektet omfattede nedrivning af eksisterende plejecenter og opførelse af 66 plejeboliger i 4 boenheder inkl. fællesfaciliteter.
Byggeriet opføres i 2 plan og i energiklasse 2015. Nedbrydning af det eksisterende plejecenter startede ultimo 2012 og de nye boliger forventes færdige i 2014.
Bygherre: Aalborg Kommune, Ældre- & Handicapforvaltningen
Arkitekt: SAHL Arkitekter A/S
Ingeniør: Stokvad Kerstens A/S


Einar Kornerup A/S tog i 2012 kontakt til Hans Schourup A/S vedr. pulterrum til kælderetagen og et samarbejde var dermed startes op.
Hans Schourup A/S fik fremsendt tegninger over faciliteterne og lavede efter dem skitser til den endelige løsning, som derefter blev skinnesat og nu står monteret.

Når plejehjemmet med udgangen af maj 2014 står klar til overdragelse, vil de 66 pulterrum kunne anvendes af hjemmets beboere til deres personlige ejendele, der af den ene eller anden grund ikke kan være i deres lejlighed.

Se mere om pulterrum her eller download brochure

Pulterrum Lundbyescentret 5