Kontor bygget af præfabrikerede skillevægge

26. august 2015

Hurtig og nem opbygning af nyt moderne laboratorium og kontor

Aquarden Technologies ApS opfylder fremtidens krav til meget rent spildevand. Hos Aquarden Technologies ApS sikrer et nyt laboratorium analyser af vand, mens det veludstyrede værksted giver præcision og høj kvalitet til de specialfremstillede anlæg.

Firmaet specialiserer sig i design, udvikling og fremstilling af anlæg til oxidation i superkritisk vand. (SCWO) Med deres fokus på udvikling og optimering samt muligheden for at patentere ny teknologi og anvendelser har de i øjeblikket flere patenter i ansøgningsfasen. Ved hjælp af deres patenterede SCWO-anlæg kan man allerede nu opfylde fremtidens krav til meget rent spildevand, hvor et minimalt indhold af organiske forbindelser og nitrogen sikres på en grøn og miljørigtig måde.

De har til huse i Skævinge mellem Hillerød og Frederiksværk og selv om det er et forholdsvis lille og ungt firma er faciliteterne moderne og helt i top. Et nyt laboratorium sikrer analyser af vandet, mens det veludstyrede værksted sikrer præcision og høj kvalitet af de specialfremstillede anlæg.

Rummet til det nye laboratorium og kontorlokale er lavet af isolerede skillevægge.

Modul -skillerum -Aquarden (7)

 

Se flere billeder herunder:

Lad os starte en dialog:

Jylland/Fyn
René Herløv
Mobil: 2131 6144
RH

 

Sjælland
Christian Haldager

Mobil: 3059 3323
CH