Ny smal lagerautomat

3. september 2019

Modula Slim fylder kun 1,6 meter i dybden.

Med den nye kompakte lagerautomat, har Modula kombineret alle fordelene ved en VLM, med Lift-teknologien. Produktnavnet Modula Slim, hentyder til det kompakte design og format, der med dette nye koncept til pladsbesparelse, kun optager 1,6 meter dybden og har et footprint på blot 3m² ved hyldebredden 1.300 mm.

 

Modula Slim leveres i højder fra 2,4 og op til 7 meter og kan i fuld højde lagre op til 25.000 kg gods. Uanset højde frigør løsningen mange kvadratmeter og sparer gulvplads.
Den bruger mindre end 1,2 kW/t og hjælper med at spare både energi og miljøet. I Modula Slim kan der opbevares stort set alt: kartoner, pakker, kasser, op til 650 mm højde og dine plukketider forbedres dramatisk – op til 190 pluk i timen.

Hyldedybden er 425 mm og automaten kan leveres med hyldebredde 1.300, 1.900 eller 2.500 mm.
På hver hylde kan der opbevares gods på op til 350 kg i forskellige størrelser, fra store mængder mindre dele til større og tungere komponenter. De individuelle hylder kan opdeles i forskellige rum og i forskellige størrelser, hvilket giver mulighed for adskillelse af komponenterne for let identifikation. Det gør det nemt for operatøren at vælge eller genopfylde, især når det er kombineret med Modula WMS software, samt en række hjælpemidler, såsom LED-lysbjælken eller Laser Pointer, der kan reducere plukkefejl drastisk.

En ekstra fordel ved Modula Slim VLM er, at hele den interne kapacitet i automaten, altid er fuldt udnyttet takket være den dynamiske teknologi der justerer hyldehøjden: der er ingen faste højder, lagerautomaten beregner automatisk den optimale placering for hver hylde og eliminerer derved luft/spildplads mellem dem. Med Lift-teknologi og den måde, hvorpå elevatoren bevæger sig, er der ingen problemer med ubalancerede belastninger i modsætning til paternoster/karrusel-systemer.

Lagerautomaten er hurtig, men også sikker. Sikkerhedsbarriererne er designet til at beskytte af operatøren, plukkepladsen er ergonomisk og nødknappen kan straks stoppe maskinen, hvis dette bliver nødvendigt.

Modula Slim er nem at installere og nem at bruge.
Den kan installeres hvor som helst på få dage pga. den præmonterede baseenhed. Automaten leveres med en standard WMS-softwarepakke og automaten kan også integreres med alle gængse ERP-systemer.

På få dage vil dit lagerpersonale være klar til at begynde at bruge automaten, på grund af den intuitive og brugervenlige (Copilot) Touch Screen på konsollen, der er designet til enkelt og nemt at guide operatørerne gennem enhver opgave.

Vedligeholdelse af lagerautomaten er begrænset.
Den stålarmerede V-formede tandrem til transmissionen er lydløs og kræver ingen smøring og den selvjusterende remskive monteres og justeres nemt.

Modula Slim er en reel revolution, måske dit første skridt mod LEAN, automatiseret og integreret, kompakt men med maksimal effektivitet. Se mere om Modula Slim og flere typer lagerautomaterne her
 


Her ville vi gerne vise dig en video!

For at se den skal du acceptere marketing-cookies

Lad os starte en dialog:

Jylland/Fyn
René Herløv
Mobil: 2131 6144
RH

 

Sjælland
Christian Haldager

Mobil: 3059 3323
CH