Pulterrum i ejendommen Twister

17. november 2017

Nye pulterrum til sublimt liebhaveri på Amager Strand.

Området
Fantastisk beliggende ved Øresund og Amager strandpark med alle dens faciliteter, bl.a. Helgoland badeanstalt, udendørs fitness, ishuse m.m. Metrostationen ligger lige ved siden af, hvorfra man kan komme enten ind til Kgs. Nytorv eller ud til lufthavnen på under 10 min. Der er fantastisk natur, Caféer & restauranter, shopping og Sundby Havn, hvor man kan have båden liggende. En unik stemning, som i sommerhalvåret leder tankerne hen på de sydlandske promenader. 

Det er ikke uden grund, at Twister-ejendommen betegnes som værende Amager Strands nye vartegn. På trods af områdets mange byggerier, er der ingen tvivl om at dette er det mest iøjnefaldende. Det ovale design med de forskudte og omkransende altaner, skaber et helt særligt snoet udtryk og retfærdiggøre ejendommens navn, Twister.

Kælder og depotrum
I kælderetagen har Hans Schourup A/S lavet en komplet indretning til samtlige lejligheder med netvægge fra Axelent. Pulterrummene er indrettet meget kompakt, og hvert rum er unikt i tilpasning, så det er indrettet efter bygningens beskaffenhed. Den lyse og lette indretning med pulterrum er elegant, indbydende og klæder bygningen, som fremstår i absolut bedste kvalitet.

Pulterrum Twister 1

Pulterrum Twister 2

Pulterrum Twister 2