Mezzanin til Via University College, Aarhus

26. februar 2018

Midt i hjertet af Århus, på den gamle Ceres grund, er en ny bydel skudt op.

Miljøet præges af luksuslejligheder og god beliggenhed, med næsten direkte adgang til Århus C, og med udsigt til Eliassons Regnbue på toppen af Aros.
Udover beboerne, har næsten 6.000 studerende sin gang på Via University College, der alle er i gang med en professionsbachelor, det kunne være læreruddannelsen eller bygningsingeniøruddannelsen.

Ekstra opbevaringsplads med en mezzanin

I samarbejde med Niels Lasborg og Søren Bjerregaard fra Via University og vores konsulent Jan Bach, er der leveret en mezzanin, som ikke fylder så meget i landskabet, men alligevel løser en væsentlig opgave.
Der opbevares nemlig redskaber, der bruges i den nærtliggende sportshal, der er indrettet til alt fra håndbold til basketball.
Stålplatformen er på 17 m2, og har en del skæve vinkler, der altid udfordrer, når der skal måles og tegnes. Levering og montage lykkedes til fulde, og både Niels og Søren kvitterer med rosende år for den udførte opgave.

Vi blev venligt vist rundt, den dag vi tog billeder af den færdige løsning. Under besøget blev vi sågar begunstiget med en bestilling på indretning af kælderen med reoler til opbevaring. Dejligt med glade kunder! Det er i øvrigt Niels på billedet herunder.

Mezzanin Via University

Teknisk salg & support:

Jylland/Fyn
René Herløv
Mobil: 2131 6144

RH

 

Sjælland
Christian Haldager

Mobil: 3059 3323

CH

 

Teknisk support
Lars Lund Møller
Mobil: 2026 2632

Lars Lund Moeller 108