Modulkontoret var den rigtige løsning

2. februar 2021

Modulkontoret er opbygget med isolerende og støjdæmpende moduler, der giver et godt indeklima og energieffektiv opvarmning.

En udvidelse af produktionen gav anledning til at etablere et kombineret kontor og tekniklokale i den nye fabrikshal. Herfra foregår den tekniske styring af produktionen, som bearbejder recirkuleret glas, der efter at have levet et liv som eks. vinflasker, vaskes, knuses og bruges som blæsemiddel til fx facadeblæsning i stedet for alternative blæsemidler, som bl.a. kvartssand.

Kontoret på 25m2 er dimensioneret, så der på sigt er plads til arbejdspladser til 4-6 personer. Det står i en uopvarmet fabriksbygning med støj fra produktionen. Derfor er modulkontoret opbygget med isolerende og støjdæmpende moduler, der giver et godt indeklima og energieffektiv opvarmning. Gulvet under teknikskabet er desuden forstærket.

>> Se vores modulopbyggede løsninger til kontor, værkførerkontor, pauserum, møderum eller renrum >>

Modulkontoret opfylder vores forventninger til kvalitet, størrelse og et godt indeklima, der opfylder kravene og som er behageligt at arbejde i. Vi kender Hans Schourup fra tidligere opgaver, og derfor var det nærliggende for mig at se nærmere på deres løsninger med modulkontorer, og vi har fået god rådgivning i forhold til størrelse, isolering, støjdæmpning og placering. Vi har fået en rigtig fin løsning både i forhold til pris, kvalitet og leveringstid. Det vigtigste for os var at få den rigtige løsning.” Jørn Holm, afdelingschef hos Meldgaard

25 m2 modulopbygget kontor med kontorplads til 4-6 personer i uopvarmet fabrikshal:

  • Varmeisoleret
  • Støjdæmpende moduler, der skærmer af for maskinstøj
  • Forstærket gulv
  • Projektering, levering og montering af nøglefærdigt kontor

Om Meldgaard

Meldgaard Greenline A/S har hovedsæde i det sydlige Jylland og er førende i Danmark, når det gælder salg af blæsemidler til stål- og skibsindustrien samt abrasiver til vandstråleskæring. Virksomheden er en del af Meldgaard koncernen

 

Modulkontor modulopbygget kontor

Lad os starte en dialog:

Jylland/Fyn
René Herløv
Mobil: 2131 6144
RH

 

Sjælland
Christian Haldager

Mobil: 3059 3323
CH