Pulterrum og cykelstativer til A Place to Esbjerg

4. januar 2022

På fællesarealerne har vi projekteret, leveret og monteret cykelstativer og åbne, lyse pulterrum til opbevaring af beboernes ejendele

Facadeillustration: Bjarke Ingels Group A/S

 

A Place to Esbjerg er tre tårne på henholdsvis 8, 10 og 19 etager, som står på havnen i Esbjerg.

Arkitekturen er iøjnefaldende, og bag facaden er der 431 boliger, som er en blanding af hotelværelser og ungdomsboliger. 

I Esbjerg Kommune er der ingen krav til størrelsen på pulterrum til ungdomsboliger, og det giver mulighed for at frigøre gulvareal og udnytte lofthøjden ved at etablere pulterrummene i 2 etager. 

Pulterrummene er konstrueret af solide og fleksible netvægge, som tillader rumbelysningen at give et godt lys i hver enkelt pulterrum. 

Enkelte steder i kælderen er pulterrummene placeret tæt på bygningsdelene, og for at give brugerne let adgang til alle pulterrum, har vi monteret en special knæklåge i de pulterrum, der står tættest på pulterrummene.

Knæklågens konstruktion gør det nemt at åbne lågen helt op, hvor en standardlåge kun ville gøre det muligt at åbne lågen på klem. Løsningen giver mulighed for at udnytte den til gængelige plads i kælderen optimalt. 

Pulterrum depotrum 2 etager

Opgaven:

Projektering, levering og montering af

 

Effektive knæklåger
Pulterrum med knæklåger

 

Cykelstativ Hans Schourup A place to Esbjerg

 

cykelstativer cykelparkering til projekt Pulterrum depotrum Hans Schourup

Teknisk salg & support:

Nick Møller Merch
Tlf. 8747 6243
NMM

 

 

Pulterrum -forside

 

 

 

Cykelstativer