Center for Hjælpemidler, Aalborg

18. august 2015

Et tæt samarbejde om indretning af lagerløsninger fører ind i mellem flere og større opgaver med sig end hvad man lige kunne planlægge

Således har Hans Schourup A/S gennem mange år været med som leverandør til Center for Hjælpemidler og fulgt den spændende udvikling, man har været igennem. Samarbejdet med Center for Hjælpemidler og Direktør Inga Fryd starter i Nr. Sundby, hvortil Hans Schourup A/S leverer lagerreoler.

Center for Hjælpemidler får behov for mere plads, da man vokser ud af lokalerne, og man flytter Center for Hjælpemidler til Ålborg Ø. Og da det i 2014 besluttes at man skal overtage et større geografisk område, idet Jammerbugten og Brønderslev kommuner fra 2015 skal varetages af et fælles Center for Hjælpemidler, der placeres i Aalborg Ø, tager direktør Inga Fryd kontakt til konsulent Jan Bach fra Hans Schourup A/S.

For at udnytte lokalerne bedst muligt indrettes der med flere mezzaniner, som sammenbygges med en gangbro. Lokalerne består nu af ROSSS pallereoler, Linkstor lagerreoler både over og under mezzaninen.


"Samarbejdet har fungeret til vores fulde tilfredshed"

udtaler direktør Inga Fryd, og konkluderer samtidigt, at man nu, endeligt, er ved at finde sig til rette og alt har fundet sin plads i de velfungerende lokaler.

Hans Schourup A/S er glade for samarbejdet, som har fungeret effektivt og professionelt, og ser frem til at kunne løse flere opgaver i samarbejde med Inga Fryd og Center for Hjælpemidler i fremtiden.

Mezzanin Aalborg 1

 


 

Mezzanin Aalborg 4

Lad os starte en dialog:

Jylland/Fyn
René Herløv
Mobil: 2131 6144
RH

 

Sjælland
Christian Haldager

Mobil: 3059 3323
CH