Robothotel og reservedelslager under loftet

19. februar 2020

Henrik Jongshøj manglede plads til vinteropbevaring af kundernes robotplæneklippere

Robotplæneklippere fylder godt på hylderne i Jongshøj Maskiners forretning, og ejerne af plæneklipperne viser en stigende interesse både for at købe robotplæneklippere og for at få dem opbevaret over vinteren.

Derfor havde Henrik Jongshøj, som er indehaver af Jongshøj Maskiner, brug for ekstra plads, for at imødekomme kundernes stigende efterspørgsmål på vinteropbevaring. På Google fandt han flere af vores cases fra andre virksomheder, der har haft gavn af at udnytte loftshøjden med mezzaniner.

Et opkald til Lars Møller, en aftale i kalenderen og nogle dage senere kom han forbi butikken ved Slagelse for at måle op til mezzaninen. Løsningen blev 2 mezzaniner med lagerreoler – en til reservedelslager og en til robothotellet.

>> Opdag mulighederne med mezzaniner her

lagerreoler mezzanin platform indskudt dæk lagerreol mezzanin platform indskudt dæk

 

Under den ene mezzanin er værkstedet placeret, og her er der brug for frie gangarealer. Derfor er mezzaninen helt rektangulær og konstrueret med 8 meter langt spænd for at undgå bærende søjler midt under mezzaninen. Søjlerne er placeret langs væggene, hvilket giver fri bevægelighed for medarbejdere og arbejdsgange i værkstedet.

mezzanin platform indskudt dæk

Henrik Jongshøj valgte selv at stå for montagen med Hans Schourup som supervisor til at bistå med råd og vejledning under montagen. Det er væsentligt at få startet rigtigt på montagen af en mezzanin, og supervisoren sørgede for, de kom godt fra start, og efter aftale kom han forbi og satte gang i næste trin og færdiggørelse af montagen.

mezzanin platform indskudt dæk

”Jeg har haft en rigtig god oplevelse: Materialerne blev leveret som aftalt. Leveringstiden var fin. Opmålingen var snorlige og materialerne passede perfekt. Montagetegningerne var lette at forstå. God, konstruktiv rådgivning under montagen. Og mezzaninerne er i en fed kvalitet.”
Henrik Jongshøj, indehaver af Jongshøj Maskiner

 

Opgaven:

  • Opmåling, konstruktion og levering af 2 mezzaniner på 68 m2 og 85 m2. Inkl. trapper og palleporte.
  • 36 fag Meta Clip lagerreoler
  • Montagerådgivning

>> Bestil et uforpligtende tilbud på mezzanin - udfyld formularen >>

mezzanin platform indskudt dæk mezzanin platform indskudt dæk palleport

Teknisk salg & support:

Jylland/Fyn
René Herløv
Mobil: 2131 6144

RH

 

Sjælland
Christian Haldager

Mobil: 3059 3323

CH

 

Teknisk support
Lars Lund Møller
Mobil: 2026 2632

Lars Lund Moeller 108