Hyldevogne til distributør.

23. maj 2013

Lagervogne og røde negle

Distributør til den professionelle frisørbranche køber Flexi hyldevogne.

Det nordsjællandske firma Insight Cosmetics Group A/S i Kvistgaard er en af Danmarks førende distributører af produkter til den professionelle skønhedsbranche.

Firmaet samarbejder med neglesaloner, spa-centre, kosmetologer og frisører over hele landet. Derudover driver de også fire uddannelsescentre og samarbejder med Danmarks største kosmetolog- kosmetiker- og makeupskoler.

Det omfattende sortiment sælges via en effektiv webshop med B2B salg til forhandlere og direkte salg til slutbrugere. Blandt produkter er California Tan, en solfaktor-spray som er nomineret til Danish Beauty Awards 2013.

På lageret håndteres der dagligt et stort antal ordrer og til intern transport af varer, benyttes de kraftige Flexi hyldevogne.

Hyldevogne -Insight -Cosmetics -Group


Flexi vognen fås med 2, 3 eller 4 hylder i forskellige størrelser og er med galvaniserede gavle og hyldekanter. De hvide 12 mm laminathylder kan efter behov højdejusteres trinløst. Vognen kan nemt og lydløst manøvreres på grund af de 4 drejelige hjul i 125 mm af massiv gummi.

Modellerne fås også med centrallås, med forskellige retnings-indstillinger. Det kraftige stel tåler belastning på til 250 kg

Se flere typer Flexivogne i shoppen

 

Hyldevogn

 

 

Lad os starte en dialog:

Jylland/Fyn
René Herløv
Mobil: 2131 6144
RH

 

Sjælland
Christian Haldager

Mobil: 3059 3323
CH