Lagerløsning til Norske TESS

14. oktober 2015

Ny TESS afdeling til service og vedligehold for lokale nordjyske virksomheder.

Gennem mange år har TESS og Hans Schourup A/S arbejdet sammen omkring lagerløsninger.

Salgskonsulent Jan Bach, der gennem alle årene har stået for kontakten til TESS, viser gerne både kolleger og nye kunder de referenceprojekter, der efterhånden er lavet i samarbejde med TESS. Som Jan siger, har TESS altid været ganske kompromisløse i ønsket om service og kvalitet på det leverede udstyr, og TESS er da også særligt glade for LINK pallereolerne.

Samarbejdet fortsætter også ud over Esbjerg, idet Hans Schourup A/S fik betroet opgaven at levere inventar til nye lokaler i det nordlige Danmark -  det 400 kvadratmeter store lager på Frederikshavn Havn.

Lageret blev indviet i juni 2015 og har en kapacitet på 252 pallepladser i de 5 meter høje Link pallereoler. Lofthøjden i lokalet er udnyttet med Rosss lagerreoler der har et indbygget dæk, så der kan lagres både i stueetage og på 1. sal.
Løsningen giver masser af plads til opbevaring af hydraulik- og bunkerslanger på pallereolerne, samt fittings i Stemo plastkasser på lagerreolernes godt 1100 stk. hylder.

Link Pallereoler Tess 8  

Tess er en norsk virksomhed, der med i alt 900 ansatte allerede har en afdeling i Esbjerg.

Med det nye lager og salgskanal i Frederikshavn kommer de tættere på den maritime klynge og de nye forretningsmuligheder med byens havneudvidelse.

”Der er stor aktivitet i den maritime klynge her, og vi har store forhåbninger til offshoremarkedet og re- certificeringer af borerigge, som vil komme løbende fra 2017. Borerigge har cirka en levetid på 20 år, så de har brug for en opgradering, og havneudvidelsen her i Frederikshavn gør det muligt at tage dem ind”

Carsten Jørgensen
General manager hos Tess Frederikshavn

Se billeder fra montagen af det nye lager herunder:

Lad os starte en dialog:

Jylland/Fyn
René Herløv
Mobil: 2131 6144
RH

 

Sjælland
Christian Haldager

Mobil: 3059 3323
CH