Værkførerkontor til Arla Foods

21. marts 2016

Kan man overhovedet få plads til mere, når alle m² er udnyttet i forvejen?

Nej, det kan man ikke, og så alligevel, jo!  For på det tekniske lager hos Arla i Rødkærsbro, manglede den lagersansvarlige ganske enkelt plads. Plads til sit kontor og til at kunne arbejde i et godt miljø, frit og uforstyrret.

Hans Schourup A/S leverede for nogle år siden en mezzanin til det tekniske lager hos Arla, og en udvidelse af denne stålplatform med 24 m² kunne præcist løse behovet for plads. Selve myndighedsbehandlingen tog sin tid, noget man bør være opmærksom på, men efter den tid den proces nu tager, fik Arla grønt lys til at lave udvidelsen med de 24 m².

Et nyt koncept for modulkontorer ser dagens lys

Med den nye platform kunne vi så indrette et modulkontor på ca. 3 x 3 meter, med fuldt udsyn, vinduer og døre, produceret efter Arlas ønske og specifikationer. Hans Schourup A/S har leveret modulkontorer i mange år, men behov og krav har overhalet udbuddet på markedet. Så da vi stod med flere store projekter, udviklede vi vores helt eget koncept, HS modulkontorer, som passede præcist til Arlas behov.

HS modulkontorer kan bygges til stort set alle behov, 
- løsninger der lever op til skærpede krav til isolering, brand og lyddæmpning.

En anden fordel ved modulbyggeri er, at det kan bygges hurtigt, billigt og uden større gener. Så opsætningen de af præfabrikerede elementer hos Arla forløb helt efter bogen, og særligt fremhæver Michael Nielsen fra Arla, montørernes arbejde og indsats. Værdien af fagkompetent arbejde fornægter sig aldrig.

Som det kan ses på billederne, står der nu et kontor på en mezzanin hos Arla, alt leveret og monteret af Hans Schourup A/S, på noget nær rekord tid!

 

Varkforerkontor Arla 2

Varkforerkontor Arla 3

 Varkforerkontor Arla 4

 

Lad os starte en dialog:

Jylland/Fyn
René Herløv
Mobil: 2131 6144
RH

 

Sjælland
Christian Haldager

Mobil: 3059 3323
CH