Lagerløsning til onlineportalen Shobr

28. august 2017

Aftalen omfattede stålreoler med mere end 4 kilometer hylder samt pallereoler, alt sammen for at facilitere det nye Shobr koncept. Det nye online Supermarked er leveret og monteret i moderne omgivelser på det nye Copenhagen Markets, hvor Hans Schourup A/S i forvejen har adskillige gode kunderelationer.

Store krav til reolerne beskaffenhed og ønskerne til opstilling og dimensionering var ret specifikke. Layoutet på den fysiske placering af stålreolerne har således taget sin udgang i den kortest mulige vej for vareplukning. En meget naturlig proces, idet en optimeret plukketid samlet set er en bærende del af økonomien, når man vurderer et lagers effektivitet.

Samtidigt skulle reolernes placering naturligvis tilpasses selve lokalet, med restriktive krav til zoneopdeling i forhold til brandkrav. Koden blev knækket og der blev leveret og monteret ca. 4.000 hyldemeter af vores bestseller, Rosss stålreolen. Igen ramte denne stålreol plet i forhold til slidstyrke og til de mangeartede varegrupper, hvor hver hylde skulle have en vis bæreevne. Samtidigt er miljøet hårdt mht. fugt etc. på Copenhagen Markets, og derfor skulle reolerne være galvaniseret.

Mht. valget af pallereoler, faldt det igen på det italienske mærke Rosss. Shobr blev hurtigt overbevist om kvaliteten, det skete ved en fremvisning af et referenceprojekt vi havde i forvejen på adressen, hos firmaet Karl Lund A/S. Til lageret er pallereolerne leveret med en bæreevne, svarende til 1000 kg./palle og der er derudover opstillet Rosss pallereoler i deres kølerum.

Til løsningen er der leveret Axelent X-store sikkerhedshegn med dobbelte skydedøre, transportbure, pakkeborde og diverse internt transportmateriel. Pakkebordende er fremstillet specielt til projektet, med bordplader af galvaniseret stål, da der igen var krav til overflader.

Herunder, Shobr´s egen video fra indflytningen:

Her ville vi gerne vise dig en video. For at se den skal du acceptere marketing-cookies.

Herunder: Fotos fra montagen

Lad os starte en dialog:

Jylland/Fyn
René Herløv
Mobil: 2131 6144
RH

 

Sjælland
Christian Haldager

Mobil: 3059 3323
CH