675 kvadratmeter mezzanin til stor genbrugsbutik

15. januar 2018

Genbrugbutik bidrager selv til deres egen bæredygtighed

I et tidligere distributionscenter indenfor mode, sælger genbrugsbutikken nu brugte varer af enhver art, lige fra bøger og skabe til bryllupsdragter i den 2.300 m2 store hal.

I forbindelse med ønsket om at udvide hallen og valget af en mezzanin, udtaler kunden Opnieuw & Co i Dordrecht, Holland:
“Lige så vigtigt som det er at købe varerne til den laveste pris, lige så vigtigt er det at have så få omkostninger som muligt med hensyn til de kvadratmetre der skal til, for at opbevare og udstille de mange artikler, der venter på et andet liv. Mezzaninen var helt afgjort den mest effektive og omkostningsmæssigt den optimale løsning, til udvidelse af butikken og vores arealer”

Når der skal skabes mere plads til opbevaring, som her i et eksisterende lager, vil en mezzanin, uanset størrelse og pris, altid være meget billigere end om- eller nybyggeri. Den ekstra etage tilføjer derved opbevaring i flere niveauer og udnytter den eksisterende ”lodrette plads” i bygninger.

Hos Opnieuw & Co er der offentlig adgang til den 675 kvadratmeter store mezzanin, løsningen er derfor leveret med "showroom" håndlister, forstærkning der reduceret afbøjning af stålprofilerne og med en bred trappe med en publikumvenlig skråning og trin af hårdttræ.

Præcist som de artikler Opnieuw & Co udstiller og sælger, kan mezzaninen nemt genbruges til en ny installation, på grund af det modulære system.

Mezzanin i genbrugsbutik

Mezzanin i genbrugsbutik

Mezzanin i genbrugsbutik

Mezzanin i genbrugsbutik

Teknisk salg & support:

Jylland/Fyn
René Herløv
Mobil: 2131 6144

RH

 

Sjælland
Christian Haldager

Mobil: 3059 3323

CH

 

Teknisk support
Lars Lund Møller
Mobil: 2026 2632

Lars Lund Moeller 108