LogoPaint A/S udvider lageret med en Mezzanin

9. marts 2016

 LogoPaint A/S er verdens største leverandør af 3D CamCarpets til idrætsanlæg og sportsbegivenheder.


Firmaet er grundlagt i 1997 og opererer i mere end 50 lande, dette sker både direkte med kunder og gennem tilknyttede virksomheder, samarbejdspartnere og agenturer. På verdensplan bruges 3D systemet i mere end 15 forskellige sportsgrene.

3D Carpet View

Udvidelse af lager og maskinpark

Da firmaet i 2015 skulle udvide sin maskinpark med flere specialmaskiner til tryk, ville en mezzaninløsning være ideel for at opnå de ekstra m2.
Men lokalets udformning og maskinerne størrelse stillede krav til måden, løsningen skulle designes på.
I samarbejde med vores konsulent Jan Bach blev lokalet indrettet med de nødvendige spænd og afstande mellem søjlerne, så indretningen under mezzaninen blev specielt tilpasset de store maskiner.

LogoPaint har efter installationen af platformen stået for at færdiggøre projektet med en beklædning af alle stålprofilerne, samt monteret en loftbeklædning under mezzaninen med Rockfon lofter og indbyggede LED armaturer, der giver den præcise belysning og refleksion for at kunne vurdere de færdige trykte emner.

Oversiden af mezzaninen er lakeret flere gange for at opnå et ekstra slidlag, da mezzaninen til dagligt bruges som lager til bl.a. de papirruller, der indgår i produktionen.

Under montagen har der været ekstra stor fokus på at opnå en høj finish, noget som tydeligt ses ved de håndværksmæssige afslutninger, der ses ved diverse rørføringer.

Hans Schourup A/S og Logopaint er tilfredse med resultatet, der letter det daglige arbejde, - et resultat der ofte kan læses direkte på bundlinjen. Se mere om mezzaniner her

 

Mezzanin Logopaint 2

 

Mezzaniner

Lad os starte en dialog:

Jylland/Fyn
René Herløv
Mobil: 2131 6144
RH

 

Sjælland
Christian Haldager

Mobil: 3059 3323
CH