G-Star RAW får mezzanin i distributionscenter

17. februar 2017

Den hollandske tøjproducent G-Star, har erobret verden og sælger nu i mere end 60 lande.
25 år efter etableringen, er de flytter ind i et helt nyt distributionscenter i Amsterdam, i byen hvor det hele startede. For G-Star betyder det at distributionen i Europa løftes til et helt nyt niveau, takket være det 16.000 m2 store lager hvor en mezzanin i 4-etager indgår.

I Amsterdam, hvor industriområderne tæt på havnen i forvejen er overfyldte og kvadratmeterpriserne skyhøje, udnytter G-Star lagerkapaciteten og med mezzaninen sker det så omkostningseffektivt og kompakt som muligt.

Mezzaninens bærende konstruktion består af koldtvalsede stålsektioner, som produceres i et moderne koncept der er både mindre kompliceret og til mindre omkostninger end dens modstykke. Det modulære søjlesystem kan nemt demonteres, flyttes og opbygget igen et andet sted, eller for den sags skyld forlænges.

Alt i alt udgør mezzaninen en vital del af den voksende distribution for G-Star, og den vil også gøre det fremover.

Hans Schourup A/S er specialister i implementering af mezzaniner til flere formål. Vi rådgiver også med indretningen af de ekstra kvadratmeter en mezzaninen giver. Uanset om den ekstra plads skal bruges til lager, showroom, kontor eller andet har vi løsninger til det specifikke  formål.

I den viste case bygges en mezzanin i flere etager, og netop dette har vi også god erfaring med. Så har man som virksomhed både behovet og pladsen, så beregner vi gerne den optimale løsning til opgaven.

Kontakt os på 8614 6244 og få udnyttet den plads, der allerede er, få flere kvadratmeter med en ny mezzanin.

Mezzanin G Star

Mezzanin G Star

Mezzanin G Star 3 

Mezzanin G Star 4

Mezzanin G Star 5

Mezzanin G Star 6

Mezzaniner

Lad os starte en dialog:

Jylland/Fyn
René Herløv
Mobil: 2131 6144
RH

 

Sjælland
Christian Haldager

Mobil: 3059 3323
CH