F&H i Viborg udvider igen

7. december 2017

Smalgangslager og en dobbelt, kædedrevet udløbs- conveyorløsning i 2 etager.

F&H A/S på Gl. Skivevej i Viborg har i de senere år kontinuerligt været på jagt efter lagerplads.

F&H er Skandinaviens største grossist inden for isenkram, med mere end 30 brands og over 8.000 forskellige varer på lager.
De har som erklæret mål at nå en omsætning på over en milliard kroner i 2020.
Virksomheden beskæftiger 250 ansatte og ejer/forhandler mange forskellige brands. Blandt andre Södahl, Nuance, Kähler, Lyngby Glas, Rosti/Margretheskålen, HOLM, Bitz, Blomsterbergs, Soehnle, Leifheit og Jamie Oliver. Ud over hovedkontoret i Viborg har F&H afdelinger i Norge, Sverige og Asien.

I 2016 lejede virksomheden det tidligere SFK-lager på Industrivej med plads til 7 000 paller, ligesom F&H fortsat har lagre flere andre steder i byen. Med ønsket om at samle lagerpladsen, har F&H udvidet domicilet på Gl. Skivevej.
I marts 2017 blev det første spadestik til det nye avanceret højlager taget. Et lager bygget sammen med de eksisterende bygninger, med en indvendig højde på 12 meter og betjent med palle-robotter.

"Vi har i de senere år haft op til fem fjernlagre placeret rundt omkring i Viborg. Og fordi vi primært plukker og pakker varerne her på Gl. Skivevej, så har vi haft lastbiler til at køre frem og tilbage mellem adresserne" forklarer administrerende direktør Knud Lomborg, der umiddelbart forventer, at lageret på Industrivej og det nye lager på Gl.Skivevej vil kunne dække lagerbehovet og derved overflødiggøre fjernlagrene.

Lagerløsning

Hans Schourup A/S har indrettet og leveret et stort smalgangslager og en dobbelt, kædedrevet udløbs- conveyorløsning i 2 etager.
Det helt specielle ved dette lager en niveauforskellen mellem det nye lager og de tilstødende bygninger på 1,5 meter, som udlignes med et dobbelt conveyorsystem. Løsningen er indbygget i selve reolen, med 4 pallevendere, og er helt unik.

I videoen kan kædebanen ses til højre, hvor smalgangslageret bygges op i selve hallen, til venstre.

Her ville vi gerne vise dig en video. For at se den skal du acceptere marketing-cookies.

Lad os starte en dialog:

Jylland/Fyn
René Herløv
Mobil: 2131 6144
RH

 

Sjælland
Christian Haldager

Mobil: 3059 3323
CH