82 unikke kombinationer af reoler

15. november 2019

På Novozymes nye innovationscampus har hvert rum sin helt unikke kombination af reoler

I Lyngby, tæt på DTU (Danmarks Tekniske Universitet), er et nyt innovationscampus skudt op.

Det er Novozymes, der har bygget 30.000 m2 til sine ca. 800 medarbejdere, der arbejder med forskning i biotek og forretningsudvikling. Til dette projekt har Hans Schourup leveret 82 unikke kombinationer af kompaktreoler, faste reoler og kemireoler.

I tæt konkurrence vandt vi deludbuddet på kompaktreoler, faste reoler og kemireoler til alle etagerne, og vores samarbejde med Novozymes om den endelige indretning af hvert enkelt rum tog sin begyndelse i efteråret 2018. Her var det vores komplekse opgave at sammensætte en specifik indretning til hvert enkelt af de 82 rum. Hvert rum har fået sin helt unikke kombination af reoler, som er tilpasset størrelsen, udformningen og anvendelsen af rummet. 

De største rum er indrettet med mobile kompaktreoler, som giver maksimal udnyttelse af pladsen.

Kølerummene og laboratorierne er indrettet med en kombination af mobile kompaktreoler og faste reoler med lukkede gavle.

I kælderen er der indrettet med åbne, faste reoler og mobile kompaktreoler i standard farver.

kompaktreol mobile reoler

På de øvrige etager har Novozymes valgt en specialfarvet overflade på alle reoler, som matcher farveskalaen i den øvrige indretning.

Planlægning og eksekvering af dette projekt har krævet stor nøjagtighed og præcision fra både Novozymes og Hans Schourup.

Resultatet er en reolindretning, der udnytter pladsen optimalt, som er leveret indenfor deadline. 

kompaktreol mobile reoler

 

kompaktreol mobile reoler

 

Om Novozymes Innovation Campus

Det nye innovationscampus er en investering i Novozymes fremtid og rummer både forskningslaboratorier, forretningsudvikling og administrative funktioner, der bliver et globalt samlingssted for Novozymes’ forretning. Der er også et læringscenter, der er åbent for elever, studerende og andre besøgende som ønsker at lære om bioteknologi.

 

Bedre plads med kompaktreoler kompaktarkiver Hans Schourup se mulighederne her Kompaktreoler til stort og småt se flere cases her Hans Schourup

Lad os starte en dialog:

Jylland/Fyn
René Herløv
Mobil: 2131 6144
RH

 

Sjælland
Christian Haldager

Mobil: 3059 3323
CH