Mezzanin, kontorløsning og kølerum til blomsterforretningen MULTIFLORA.

3. juni 2016

MULTIFLORA- more from the World
Under dette slogan driver Multiflora sin blomsterforretning i nye lokaler på Copenhagen Markets i Taastrup. Med over 65.000 m2 under tag er Copenhagen Markets én af de største åbne markeder.

Som én af de store aktører, var Multiflora ude i god tid i forhold til det nye marked, og det stod tidligt ret klart, at Gert Hansen fra Multiflora havde en vision omkring sin nye placering.

Kunst på væggen
Og denne vision er kommet fantastisk til udtryk og har sat et markant aftryk på markedet. Det er der flere årsager til. Den mest synlige er et kæmpe kunstværk på væggen. Hvis man går mere i dybden med kunstværket, vil man se at murkunst.dk står bag værket. Og at Gert Hansen har fået nogle af sine ynglings figurer malet på væggen.

Kunstnerne bag værket kan man læse mere om på murkunst.dk, hvor alle kunstnerne er præsenteret, med sine værker.

Mezzaninen
Multiflora valgte en løsning med én stor mezzanin, kontorer på 1. sal, og integreret køl under mezzaninen. Med en mezzanin på over 550 m2, har Multiflora fået plads på 1. salen til sin administration samt butik. For at mezzaninen føles rar at gå på, har Hans Schourup leveret en mezzanin med en særlig kraftig profil. Det betyder teknisk, at der er en nedbøjning på 1/500, hvilken ikke er meget.  Og for at få det optimale areal under mezzaninen, så blev platformen konstrueret med en søjleafstand på op til 7,2 meter, helt uden krydsafstivning.

Årsagen er, at der drives butik på markedet, og derfor er der særlige krav hertil. Den velbesøgte butik sælger tilbehør til blomsterdekoratører, butikker mm. En populær kaffemaskine er også at finde på 1. sal.

Mezzaninen er fuldt brandisoleret, og overholder dermed forskrifterne og godkendelserne fra kommunen. For at kunne transportere varer til 1. sal, har Multiflora installeret en varelift, som er integreret ind i mezzaninen.

Kontorløsningen
Administrationskontorerne rummer, ud over kontorlokaler også køkken, kantine, baderum og toiletter. Byggeriet er udført efter de krav, kommunen har stillet til byggeri af arbejdspladser.

Det skal ikke blive for teknisk, men det gælder i hovedtræk, at kontorerne skal være varmeisolerede efter klasse 37 isoleringsevne, og at overfladerne rent brandteknisk har en klasse 1 beklædning, som betyder, at materialet ikke kan bidrage til en brand. Så det er et mindre parcelhus, der er bygget på mezzaninen, bygget med kvalitetsmaterialer hele vejen rundt.
Køkkenet er leveret af BIGA i Aulum.

Kølerum under mezzanin
Selve mezzaninen integrerer sig med en kølerumsløsning fra ICS. Da selve mezzaninen skal have en vis bæreevne og kølerumsloftet hæfter i undersiden af mezzaninen, er mezzaninen dimensioneret derefter. Resultatet er blevet flot, og integrationen mellem mezzanin og køl er udført med sans for kvalitet og detaljer.
Flot arbejde af ICS og deres montører.

 

mezzanin med trappe

 

Kontor ovenpå mezzanin

 

Multiflora Mezzanin 3

 

 

Lad os starte en dialog:

Jylland/Fyn
René Herløv
Mobil: 2131 6144
RH

 

Sjælland
Christian Haldager

Mobil: 3059 3323
CH