Pallereoler og plukkereoler til Dafolo A/S

20. november 2015

Vokseværk kræver flere kvadratmeter

Dafolo A/S i Frederikshavn har en buket af løsninger til virksomheder, og arbejder som udgangspunkt i at forenkle processer for offentlige og private virksomheder. Det kunne være inden for lager- og logistik, med lagerhoteller, eller inden for produktion af grafiske løsninger til kunderne.

Senest har tilgangen af forlag, der anvender Dafolo til ekspedition og distribution af bøger, gjort det nødvendigt for Dafolo at udvide med flere fjernlagre i Frederikshavn. For knap fem år siden var det lagerets opgave at håndtere forsendelse af bøger og tryksager produceret af Dafolo. I dag udgør lageret et selvstændigt forretningsområde i hastig vækst og er således meget mere og andet and et sidste led i værdikæden.

Dafolo har rødder i den grafiske branche og har gennem mange år haft eget forlag. Hertil kommer, at virksomheden har mere end 50 års erfaring med håndtering af lager- og ekspeditionsopgaver, og grundstenene var dermed lagt til afsøgning af nye muligheder i markedet, hvor kompetencerne kunne forenes til glæde for kunderne.

For at imødegå tilgangen af kunder er der de seneste år investeret massivt i effektiviseringstiltag i Dafolos lagerfunktion med køb af gennemløbs- og pallereoler samt nyt stregkodesystem. Og der er forventning om, at væksten fortsætter, da mange forlag henvender sig til Dafolo med ønske om at blive kunde.

”Vi har fundet en niche i markedet, som udvider forretningen og matcher det, vi er gode til i Dafolo. At der samtidig skabes flere lokale arbejdspladser, er særdeles positivt,” udtaler administrerende direktør Hans Christian Højslet. 

Vokseværk kræver bedre plads

Med afsæt i dette øgede behov, har Dafolo valgt at fortsætte samarbejdet med Hans Schourup A/S, der tidligere har leveret løsninger indenfor lagerindretning til virksomheden.

Formålet med den nye indretning har været en naturlig udvidelse af kapaciteten, lettere arbejdsgange, denne gang på et fjernlager. Behovet var tæt på 1500 pallepladser og til løsningen blev der valgt ROSSS pallereoler.
Til plukkevarer såsom kartoner og bøger var samt gennemløbsreoler den helt rigtige løsning, altså plukkeindskubsreoler, som det bruges nu i daglig praksis. Leverancen omfattede i alt 119 plukkehylder med et samlet antal rullebaner på 2380 stk.

Vi kvitterer for tilliden med et stort tak for endnu en opgave, og står klar med flere løsninger til en god kunde!

 

Pallereoler Dafolo 10

 

Plukkereoler Dafolo 9

 

Rullebaner Dafolo 3

 

Lad os starte en dialog:

Jylland/Fyn
René Herløv
Mobil: 2131 6144
RH

 

Sjælland
Christian Haldager

Mobil: 3059 3323
CH