Lagerindretning til Ecotop

30. april 2024

Ecotop, der leverer automatiske presenningsystemer til transportbranchen, er flyttet til nye lokaler i Hornslet.

I den forbindelse var der brug for sparring og rådgivning til indretningen af lagerarealerne med pallereoler og opbevaringsløsninger af langt gods.

Vi blev taget med på råd og foretog en grundig opmåling af de nye lokaler. I den forbindelse kunne vores konsulent René Herløv give kompetent vejledning omkring løsningsmuligheder og bl.a. også krav til gangbredder for trucks på lageret, i kraft af hans tidligere virke og erfaring fra truckbranchen.  
I teknisk afd. fik vi herefter beregnet priser og fremstillet CAD-tegninger, der omfattede placering og montage af deres pallereoler med plads til ca. 460 paller.
Til opbevaring af de lange emner, er der leveret og monteret flere grenreoler. En dobbelt grenreol udenfor vareindlevering, samt tre grenreoler til selve lageret. Til opbevaring af smådele, er der desuden indkøbt et stort antal lagerkasser, fremstillet af miljøvenlig overskudsplast.

 

”Vi har været utrolig glade for samarbejdet med Hans Schourup. Vi har fået virkelig god rådgivning, som har resulteret i, at vi i dag står med et veludnyttet og funktionelt lager med flotte kvalitetsreoler.  Det er et meget fint og grundigt stykke arbejde de har leveret og vi har fået en rigtig god behandling af alle, som har været en del af processen”.

Jacob og Guldbrit Jensen, Ecotop ApS

 

Grenreol udendørs

 

 Grenreoler Ecotop

 

 Grenreol Ecotop

 

Tak til Ecotop, Jakob og Guldbrit Usen Jensen, for opgaven og tilliden.

 


Om virksomheden

Ecotop udvikler, sælger og monterer automatiske presenninger til lastbiler, der gør livet lettere og mere sikkert for chauffører, får lastbiler til at køre længere på literen og derved sparer CO2. Løsningen erstatter den normale manuelle presennings løsning, som bla. bruges til transport af foder, flis, træ, papir, genbrugs materialer, sand, jord, asfalt m.m.

Det er en familieejet virksomhed og hjernen bag er Jakob Usen Jensen, der er både er opfinder og dygtig karosserismed. De har sågar patent på deres smarte automatiske presenninger, hvor test i bl.a. vindtunnel viser, at en enkelt trailer med en Ecotop kan spare miljøet for 10-15 tons CO2 om året.