Omklædningsskabe og personaleskabe

Uanset om du skal bruge omklædningsskabe, garderobeskabe, lockerskabe og personaleskabe, så har vi dem på lager i flere forskellige varianter til omgående levering. Søger du inventar til omklædningsrummet, garderobeskabet til kontoret, personaleskabet til din arbejdsplads eller aflåsbare skabe til idrætshallen eller skolen, så kan vi hjælpe med en løsning. Nogle er rene tøjskabe mens andre er værdiskabe med mulighed for opbevaring af værdigenstande. Vi har også stor erfaring i levering af elevskabe til skolen.

Søger du informationsider, klik her

Resultater fra Webshop

Skabe - Omklædning

Find inspiration i brochuren: Basic - Function - Design til omklædningsrummet

 

 

 

 

INSPIRATION:
Skabe til et skattekammer af kostumer, Østre Gasværk Teaters - Se casen her

INSPIRATION: 
Sådan vinder du kampen om de bedste medarbejdere: Her er dit hemmelige våben - Klik her

 

Stålskabe til en mindre personalegarderobe eller omklædningsskabe til en stor svømmehal?

Vi har leveret skabe til det offentlige og industrien siden 1981.
Gennem årene har vi været synonymt med høj kvalitet og god service, alt sammen parametre, der har gjort os til en af de absolut foretrukne leverandører af omklædningsskabe og garderobeløsninger i Danmark. Teknologier og produktionsforbedringer har løbende udviklet sig, og ligeså har skabene som i dag er langt mere specialiserede end tidligere. Flere modeller og overflader kan vælges, ligesom designet også løbende er moderniseret. De tidlige skabe har i dag en karakter af retro, og har sine tilhængere.

I 2014 startede vi en produktion af skabe, som udmærker sig ved at have en forbedret kvalitet, finish og udførelse, og med fokus på at kunne dække de basale behov for skabe i lakeret stål. Siden starten har vi solgt tæt på 5000 stk. og bedste reference er en kontrakt om levering af specialskabe til DNU, med udgangspunkt i HS BASIC modellen. De stærke priser er opnået ved ejerskab på hele værdikæden, og dermed står HS BASIC skabene stærkt i konkurrencen.  Faktisk har vi kunne øge materialetykkelsen på kabinetter og låger, uden merpris. Det kalder vi kvalitet til lav pris og dermed har HS BASIC fundet sin berettigelse!

Vi indretter efter dit ønske, lige fra det enkelte skab til væg til væg løsninger. Stålskabe og opbevaringsboxe til omklædningsrummet, personalerummet og din garderobe.