Reoler til dybdestabling

Reoler til dybdestabling er velegnede til kompakt opbevaring af varer på paller i ensartede størrelser. Her får du flest pallepladser pr. m3 og din lagerkapacitet øges markant, fordi der ikke er behov for kørebaner eller gangbaner mellem reolerne

I dybdestablingsreoler får du maksimal udnyttelse af både gulvareal og loftshøjde – helt op til 80 % bedre udnyttelse sammenlignet med almindelige pallereoler, fordi flere reoler betjenes fra én central køregang.

I dybdestablingsreolen kan pallerne håndteres både efter princippet ’last in – first out’ LIFO og ’first in – first out’ FIFO.

Reolen fyldes ved at trucken eller stableren kører pallen helt ind i bunden af reolen og placerer den på skinnen. Indlagringsmetoden betyder, at reolen tømmes udefra og ind.

Dybdestablingsreolen er bygget op af almindelige stiger kombineret med slidstærke bæreskinner, og det er derfor nemt at udbygge reolen. Bæreskinnerne er udformet så pallerne centreres, når de placeres på skinnen.

Dybdestablingsreolen kan monteres med forskellige typer af sikkerhedsudstyr som nedfaldssikring og påkørselsværn som stigebeskyttere og truckværn.

Dybdestablingsreolen er det rigtige valg, når du har:

  • Behov for kompakt opbevaring, der udnytter både gulvplads og rumhøjde optimalt
  • Det gør dybdestablingsreolen særlig effektiv til håndtering af bulk varer, sæsonvarer, mængdevarer eller til konsolidering af flere paller til samme modtager.
  • Ensartede produkter med ens omsætningshastighed
  • Ønske om økonomisk fordelagtig pris
  • Varer, der egner sig til LIFO eller FIFO princippet
  • Varer på paller af ensartede størrelser
  • Dybdestablingsreolen kan konstrueres, så paller med gods, der rækker ud over pallen, kan placeres på skinnerne.

Lad os starte en dialog:

Jylland/Fyn
René Herløv
Mobil: 2131 6144
RH

 

Sjælland
Christian Haldager

Mobil: 3059 3323
CH